Workshops

Kruidenboter wandeling:

Vertrek vanaf de Proeftuin met een mooie wandeling door de tuin en over het Rijneveld richting Schouten Kruiden. Met een rondleiding over de kruidentuin. Na afloop krijgen jullie kruiden mee. Na terugkomst op de Proeftuin maken we met deze kruiden een heerlijke kruidenboter welke vervolgens mee naar huis genomen wordt.

Lees verder>>

 

 

 Plantenhanger macrameeën

Maak met knooptechnieken een hanger waar onderaan een robuuste houtschijf zit. Op deze schijf kan een plant gezet worden of een mooi voorwerp. We werken met verschillende soorten touw, kralen, kleuren en op ieder niveau zodat een ieder met een mooi resultaat naar huis gaat.

Lees verder>>

 

 

 Glazen pot macrameeën

Met verschillende knooptechnieken maken we een mooie pot.  Met veertjes, kralen, schelpen en verschillende soorten touw maken we er een eye catcher van.

Lees verder>>

 

 

 

 Wandhanger knopen

Aan een grote grillige tak knopen we verschillende soorten touw, wol en textiel waarmee we een mooie wandhanger creëren. Alle materialen zijn duurzaam. Het wol komt van Nederlandse schapen en het textiel is hergebruik. De tak die we gebruiken heeft een lengte van 1.20 – 1.50 meter.  De mini versie is ong. 50 cm.

Lees verder>>

 

 

 Houten schijf pimpen

Met decoupage, verf, knip-, en stempeltechnieken maken we een leuke hout schijf. Evt. met een touw om op te kunnen hangen of leuk om zo neer te zetten. In twee soorten: 3 kleine of 1 grote.

Lees verder>>

 

 

 

Krans maken

Maak naargelang het seizoen een herfst/kerst/voorjaars/paas of tafel/deur krans.

Alle materialen voor deze workshop zullen overvloedig aanwezig zijn.

Lees verder>>

 

 

 Eddie’s Jam maken

Altijd al eens willen weten hoe je nu jam maakt? Of gewoon zin om gezellig met familie, vrienden of bekenden eens creatief bezig te zijn? Doe dan mee met één van de workshops “Jam maken”.

Lees verder>>

 

 

Deze activiteiten zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Voor iedere activiteit geldt minimaal 5 personen.

De activiteiten worden gehouden op onze workshop zolder. Bij mindere mobiliteit kan de workshop in overleg ook beneden gehouden worden.