Kalender

Zalm

Helaas geen vers gerookte zalm deze maand!
Eind Februari is onze inmiddels bekende en geliefde vers gerookte zalm weer verkrijgbaar. Met enige regelmaat staat Jan Niesing bij ons op het terrein heerlijk verse vis te roken en ook eind Juli doet hij dit weer.

Om aan alle wensen te kunnen voldoen en om ervoor te zorgen dat niemand misgrijpt vragen we wel uw bestelling vooraf door te geven. Dit kan kan tot 25 Februari 12.00uur via een mailtje naar info@proefdetuin.com of via een berichtje op een van onze social media kanalen.

Onze zalm is verkrijgbaar is porties van 150gr (€ 6,50), 350gr (€ 12,-), 500gr (€ 17,-) of 1 kg (€ 34,-).

Alle bestellingen zijn zaterdag 26 Februari af te halen tussen 10:00 & 15:00 uur.

Workshops

Als gevolg van alle corona maatregelen kunnen wij voorlopig helaas geen workshops aanbieden.
Zodra we weer mogelijkheden zien vind u hier spoedig de geplande workshops weer terug.


Happen & Trappen

Altijd al een heerlijk fietstocht door de Boskoopse natuur willen maken en daarbij ook nog eens culinair verwend worden, dan is het happen & trappen concept echt iets voor u.

Trots kunnen wij u melden dat Proef de Tuin dit jaar onderdeel is van de route ‘Op zoek naar de schone van Boskoop’. Hierbij maakt u een schitterende tocht via Boskoop naar Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Nieuwkoop weer terug naar Boskoop. Waarbij u op onze locatie kunt genieten van een overheerlijk dessert en weer even op kracht kunt komen voor het laatste deel van de route.

Geïnteresseerd?? Kijk voor meer informatie en het reserveren hiervan op de site van happen & trappen.