Kalender


 31 augustus Vers gerookte zalm / forel

Eind augustus is er weer vers gerookte zalm of forel verkrijgbaar bij Proef de Tuin.
Met enige regelmaat staat Jan Niessing bij ons op het terrein heerlijk verse vis te roken. Uiteraard bent u van harte welkom om dit te komen bekijken en een stukje te proeven.

Als u graag een verser dan vers stuk mee wilt nemen kan dit uiteraard ook, maar dan wel graag op bestelling. Hiermee weten wij hoeveel er ongeveer nodig is en bent u altijd verzekerd van de door u gewenste vis.

Onze zalm is verkrijgbaar is porties van 350gr of 500gr. Liever een groter stuk dan kunt u een halve of hele zalm bestellen. Gerookte forel is per stuk verkrijgbaar.

Bestellingen vernemen wij graag uiterlijk 28 augustus via de mail o.v.v. uw naam en gewenste hoeveelheid.

Zomervakantie

Gedurende de zomer genieten wij met alle medewerkers van een tweetal weken vakantie. Daarom zijn wij van 14 tm 25 Augustus gesloten.
Vanaf 28 Augustus is iedereen weer van harte welkom voor een heerlijke lunch of koffie of thee met huisgemaakte appeltaart.

Fijne zomer en tot snel!!

Happen & trappen

Altijd al een heerlijk fietstocht door de Boskoopse natuur willen maken en daarbij ook nog eens culinair verwend worden, dan is het happen & trappen concept echt iets voor u.

Trots kunnen wij u melden dat Proef de Tuin dit jaar onderdeel is van de route ‘Op zoek naar de schone van Boskoop’. Hierbij maakt u een schitterende tocht via Boskoop naar Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Nieuwkoop weer terug naar Boskoop. Waarbij u op onze locatie kunt genieten van een overheerlijk dessert en weer even op kracht kunt komen voor het laatste deel van de route.

Geïnteresseerd?? Kijk voor meer informatie en het reserveren hiervan op de site van happen & trappen.