Kalender

Vers gerookte zalm

Eind Janauri is er weer vers gerookte zalm verkrijgbaar bij Proef de Tuin.
Met enige regelmaat staat Jan Niesing bij ons op het terrein heerlijk verse vis te roken. Uiteraard bent u van harte welkom om dit te komen bekijken en een stukje te proeven.

Als u graag een verser dan vers stuk mee wilt nemen kan dit uiteraard ook, maar dan wel graag op bestelling. Hiermee weten wij hoeveel er ongeveer nodig is en bent u altijd verzekerd van de door u gewenste vis.
Onze zalm is verkrijgbaar is porties van 350gr of 500gr. Liever een groter stuk dan kunt u een halve of hele zalm bestellen.

Bestellingen vernemen wij graag uiterlijk 25 januari via de mail o.v.v. uw naam en gewenste hoeveelheid.

Workshops

In februari en maart organiseren we diverse workshops bij Proef de Tuin.
Hieronder vindt een kort overzicht van de data en workshops waaraan u kunt deelnemen:
8 Februari – Ijsbad
15 Februari – Fotografie
1 Maart – Stipstyle
7 Maart – Fotografie

Workshop Stippen

Op 1 maart 2020 kunt u een leuke workshop “stippen” bij ons volgen. Op deze dag verzorgt Stippen met jAjA een leuke en gezellige workshop om porselein te versieren. U kunt een petitfourbordje, theetipje een vierkant bordje of iets anders voorzien van een uniek en eigenzinnige uitstraling!

Voor slechts € 22,50 kunt u deelnemen aan deze workshop. Alle benodigdheden zijn bij de prijs inbegrepen.
Lijkt het je leuk?! Neem dan contact met ons op voor uw aanmelding.
Meer informatie kunt u ook vinden op: https://www.facebook.com/Stippen-met-jAjA-2470774629657171/

Happen & Trappen

Altijd al een heerlijk fietstocht door de Boskoopse natuur willen maken en daarbij ook nog eens culinair verwend worden, dan is het happen & trappen concept echt iets voor u.

Trots kunnen wij u melden dat Proef de Tuin dit jaar onderdeel is van de route ‘Op zoek naar de schone van Boskoop’. Hierbij maakt u een schitterende tocht via Boskoop naar Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Nieuwkoop weer terug naar Boskoop. Waarbij u op onze locatie kunt genieten van een overheerlijk dessert en weer even op kracht kunt komen voor het laatste deel van de route.

Geïnteresseerd?? Kijk voor meer informatie en het reserveren hiervan op de site van happen & trappen.