Kalender

Vers gerookte zalm

Eind november is er weer vers gerookte zalm verkrijgbaar bij Proef de Tuin.
Met enige regelmaat staat Jan Niessing bij ons op het terrein heerlijk verse vis te roken. Uiteraard bent u van harte welkom om dit te komen bekijken en een stukje te proeven.

Als u graag een verser dan vers stuk mee wilt nemen kan dit uiteraard ook, maar dan wel graag op bestelling. Hiermee weten wij hoeveel er ongeveer nodig is en bent u altijd verzekerd van de door u gewenste vis.
Onze zalm is verkrijgbaar is porties van 350gr of 500gr. Liever een groter stuk dan kunt u een halve of hele zalm bestellen.

Bestellingen vernemen wij graag uiterlijk 25 november via de mail o.v.v. uw naam en gewenste hoeveelheid.

Kerstmarkt

Begin december staat onze kerstmarkt al weer gepland. Op zaterdag 7 en zondag 8 december van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen zullen verschillende kramen ons terrein vullen met de leukste kerstartikelen en natuurlijk is er ook een groot aanbod aan bijzondere cadeau’s.

Uiteraard wordt uw bezoek begeleid met gezellig live muziek en waant u zich volledig in de winter sfeer waarbij onze glühwein niet zal ontbreken.
Ook aan de kleine bezoekers wordt gedacht waarbij zij aan verschillende activiteiten kunnen deelnemen.

Happen & Trappen

Altijd al een heerlijk fietstocht door de Boskoopse natuur willen maken en daarbij ook nog eens culinair verwend worden, dan is het happen & trappen concept echt iets voor u.

Trots kunnen wij u melden dat Proef de Tuin dit jaar onderdeel is van de route ‘Op zoek naar de schone van Boskoop’. Hierbij maakt u een schitterende tocht via Boskoop naar Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Nieuwkoop weer terug naar Boskoop. Waarbij u op onze locatie kunt genieten van een overheerlijk dessert en weer even op kracht kunt komen voor het laatste deel van de route.

Geïnteresseerd?? Kijk voor meer informatie en het reserveren hiervan op de site van happen & trappen.